Oferta dla hurtowni

Kotlet De volaille

Filet z piersi kurczaka z nadzieniem z masła poddany obróbce termicznej.

Porcja 140g. – 160g. pakowana próżniowo.

Golonka gotowana

Przednia goleń b/kości peklowana, a następnie poddana obróbce termicznej..

Porcja 250g – 400g pakowana próżniowo.

Golonka pieczona

Przednia goleń b/kości peklowana, a następnie poddana obróbce termicznej.

Porcja 250g – 400g pakowana próżniowo.

Kiełbasa z rusztu

Ponacinana kiełbasa zwyczajna podpieczona na ruszcie.

Porcja 170g – 200g pakowana próżniowo

Kotlet drobiowy

Soczysty filet z piersi kurczaka opanierowany i usmażony.

Porcja 150g – 170g pakowana próżniowo.

Kotlet mielony wieprzowy

Mielone mięso wieprzowe uformowane i usmażone.

Porcja 220g – 240g pakowana próżniowo.

Kotlet schabowy

Schab wieprzowy opanierowany i usmażony.

Porcja 160g – 190g pakowana próżniowo.

Roladka drobiowa z pieczarką

Filet z piersi kurczaka nadziewany farszem pieczarkowym, zwinięty i upieczony.

Porcja 180g – 200g pakowana próżniowo.

Roladka drobiowa z fetą

Filet z piersi kurczaka nadziewany serem feta, suszonymi pomidorami i przyprawami. Zwinięty i upieczony.

Porcja 120g – 130g pakowana próżniowo.

Ryba smażona

Filet z miruny upanierowany i usmażony.
Porcja 150g – 250g pakowana próżniowo. 

Shoarma wieprzowa

Pocięty w paski karczek wieprzowy przyprawiony do smaku i poddany obróbce termicznej.

Porcja 500g pakowana próżniowo.

Shoarma drobiowa

Pocięty w paski filet z piersi kurczaka przyprawiony do smaku i poddany obróbce termicznej.

Porcja 500g pakowana próżniowo.

Skrzydełka pikantne

Upieczone skrzydełka z kurczaka przyprawione na ostro.

Porcja 500g i 1000g pakowana prózniowo.

Stek wieprzowy

Mięso wieprzowe kl. I siekane i usmażone, połączone z usmażoną cebulą.

Porcja 220g – 240g pakowana próżniowo

Szaszłyk drobiowy

Kawałki fileta z piersi kurczaka przełożone pieczarką i papryką poddane obróbce termicznej..

Porcja 180g – 210g pakowana próżniowo

Szaszłyk wieprzowy

Kawałki szynki przełożone na przemian boczkiem i cebulą poddane obróbce termicznej.

Porcja 180g – 210g pakowana próżniowo.

Ćwiartka kurczaka tylna

Tylna ćwiartka kurczaka przyprawiona i poddana obróbce termicznej.

Porcja 220g. – 320g. pakowana próżniowo.

Udo z kurczaka faszerowane

Udko kurczaka wytrybowane, nafaszerowane zmielonym i przyprawionym mięsem drobiowym następnie poddane obróbce termicznej.

Porcja 140g – 160g pakowana próżniowo.

Żeberko wieprzowe

Pocięte żeberka wieprzowe (paski) pozbawione kości, następnie poddane obróbce termicznej.

Porcja 180g – 250g pakowana próżniowo.

Kotlet po Szwajcarsku

Filet z piersi kurczaka nadziewany szynką konserwową z żółtym serem i przyprawami. Spanierowany i usmażony.

Porcja: 130g. – 150g

Karczek na grila

Mięso karkówka (pokrojona w plastry) w marynacie z przyprawami. Przygotowane do obróbki termicznej.

Porcja: 220g. – 270g.

Farsz pieczarkowy

Pieczarki zblanszowane połączone z smazoną cebulą i przyprawami.

Porcja: 1000g.

Wątróbka drobiowa z cebulą

Wątróbka drobiowa / kurczęca usmażona, połączona z przesmażoną cebulą i przyprawami. 

Porcja: 300g.

Smażonka

Kawałki mięsa wieprzowego (łopatka) smażone i połączone z usmażoną cebulą i przyprawami. 

Porcja: 300g.

Żeberko z kapustą zasmażaną

Żeberko wieprzowe (paski) przyprawione, poddane obróbce termicznej i połączone z kapustą zasmażaną.

Porcja: 500g.

Golonka z kapustą zasmażaną

Przednia goleń b/kości peklowana, poddana obróbce termicznej, połączona a kapusta zasmażaną.

Porcja: 500g.

Wybrane produkty gastronomiczne i kulinarne
będące w sprzedaży

  • Bigos wiejski
  • Fasola po bretońsku
  • Flaki suche
  • Flaki wołowe
  • Gołąbki
  • Kapusta zasmażana
  • Kapusta zasmażana z pieczarkami
  • Gulasz wołowy
  • Zupa grochowa
  • Zupa żurek
  • Zupa gulaszowa
  • Frytki 
  • Bułka do hamburgera
  • Bułka do hot-doga
  • Bułka do kebaba
  • Porcje na grill: boczek, żeberko
  • Kluski śląskie
  • Kopytka
  • Pierogi
  • Krokiety
  • Naleśniki
  • Uszka
  • Zapiekanki

Ponadto w ofercie również:

Sałatki warzywne

Sosy

Przyprawy

Dodatki do gastronomii

Naczynia i opakowania jednorazowego użytku