Oferta dla sklepów Ryba po Grecku Filet z Miruny smażony, przełożony warzywami w sosie pomidorowym z przyprawami.Porcja: 1000g Ryba po grecku 300g. Filet z Miruny smażony, przełożony warzywami w sosie pomidorowym z przyprawami.Porcja: 300g Roladka z pieczarka Filet z piersi kurczaka nadziewany farszem pieczarkowym, zwinięty i upieczonyPorcja: 180g. – 200g. Ryba smażona Filet z Miruny upanierowany i usmażony.Porcja: 150g. – 250g. Udo z kurczaka faszerowane Udo z kurczaka wytrybowane, nafaszerowane zmielonym i przyprawionym mięsem drobiowym, następnie poddane obróbce termicznej.porcja 140g. – 150g. Szaszłyk wieprzowy Kawałki szynki przełożone na przemian boczkiem i cebulą, poddane obróbce termicznej.Porcja: 180g. – 210g. Roladka drobiowa z fetą Filet z piersi kurczaka nadziany serem feta, suszonymi pomidorami i przyprawami. Zwinięty i upieczony.Porcja: 120g – 130g. De volaille Filet z piersi kurczaka z nadzieniem z masła, poddany obróbce termicznej.Porcja 140g. – 160g. Wątróbka drobiowa z cebulą Wątróbka drobiowa / kurczęca usmażona, połączona z przesmażoną cebulą i przyprawami.Porcja: 1000g. Wątróbka drobiowa z cebulą 300g. Wątróbka drobiowa / kurczęca usmażona, połączona z przesmażoną cebulą i przyprawami.Porcja: 300g. Kotlet wieprzowy mielony Mielone mięso wieprzowe uformowane i usmażone.Porcja 110g. – 120g. Kotlet po Szwajcarsku Filet z piersi kurczaka nadziewany szynką konserwową z żółtym serem i przyprawami. Spanierowany i usmażony.Porcja: 130g. – 150g. Filet z piersi kurczaka Soczysty filet z piersi kurczaka opanierowany i usmażony.Porcja: 150g. – 170g. Żeberko wieprzowe Żeberko wieprzowe (paski) przyprawione i poddane obróbce termicznej.Porcja: 180g. – 250g. Golonka gotowana Przednia goleń b/kości peklowana, a następnie poddane obróbce termicznej.Porcja: 250g. – 350g. Golonka pieczona Przednia goleń b/kości peklowana, a następnie poddane obróbce termicznej.Porcja: 250g. – 350g.